Serafima Prodan

Serafima s-a alăturat echipei Secu Legal în 2021 după o experiență profesională anterioară de doi ani în cadrul unei alte firme de avocatură specializată pe probleme de drept imobiliar, în special din sectorul rezidențial.
Serafima este un avocat dedicat și pasionat de drept, cu solide cunoștințe juridice, orientată profesional în special către zona de litigii imobiliare, unde a asistat clienți pe aspecte privind anulări de autorizații de construire, antreprize, închirieri și acțiuni în revendicare. A fost totodată implicată și în proiecte de consultanță curentă, în legătură cu închirierea și operarea de spații de birouri și logistice, în tranzacții imobiliare complexe, inclusiv în procesele prealabile de analiză juridică a titlului de proprietate.
Serafima a absolvit Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova în anul 2018.
Tot în anul 2018, Serafima a absolvit cursul special de inițiere în drept german susținut de fundația IRZ (Deutsche Stiftung fur Internationale Rechtliche Zusammenarbeit E.V.).
În 2019 a absolvit cursurile de masterat în Dreptul Afacerilor din cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii Titu Maiorescu din București.
Este avocat în cadrul Baroului București din 2019.
Limbi străine: rusă (avansat), franceză (începător)
Serafima Prodan avocat Secu Legal | Real Estate Law Firm